×
Meniu

Ziua Sportivului și a Mișcării Olimpice din acest an!

Dragi participanți și susținători,

În numele Primăriei Rezina, dorim să vă adresăm cele mai călduroase mulțumiri pentru implicarea și participarea voastră la Ziua Sportivului și a Mișcării Olimpice din acest an!

Evenimentul de astăzi a fost un succes datorită pasiunii, energiei și dedicării voastre pentru sport și sănătate. Competițiile la diverse probe sportive au fost prilejul perfect pentru a aduce comunitatea împreună și pentru a promova un stil de viață activ și sănătos.

Fiecare dintre voi a adus o contribuție valoroasă la atmosfera pozitivă și la entuziasmul acestui eveniment, iar rezultatele obținute reflectă eforturile și devotamentul vostru.

Vă mulțumim pentru că ați făcut din această zi o experiență memorabilă și motivantă pentru toți cei implicați. Sperăm că v-ați bucurat de competiții și că veți continua să vă implicați în activități sportive și să promovați un mod de viață sănătos în comunitatea noastră.

Felicitări tuturor participanților, câștigătorilor și organizatorilor pentru eforturile depuse și pentru atmosfera minunată creată!

Cu cele mai bune urări de sănătate și succes în toate activitățile viitoare,

Primăria Rezina