×
Meniu

„Cutiuța Muzicală” își extinde orizonturile în Republica Moldova cu un spectacol captivant: „Aventurile Pălăriei Fermecate”

Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova din cadrul Guvernului României readuce îndrăgiții actori ai Teatrului Muzical Ambasadorii în Republica Moldova.

„Cutiuța Muzicală”, proiectul muzical de excepție dedicat copiilor, își extinde orizonturile în Republica Moldova cu un spectacol captivant: „Aventurile Pălăriei Fermecate”. Acest turneu muzical este programat să se desfășoare între 17 și 20 aprilie 2024, în patru localități: Leova, Rezina, Ungheni și Cimișlia.

Realizat cu suportul financiar al Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova, turneul „Cutiuța Muzicală – Aventurile Pălăriei Fermecate” promite să aducă în prim-plan o experiență unică pentru publicul tânăr. Piesa de teatru muzical, produsă de Teatrul Muzical Ambasadorii, îi va încânta pe cei mici cu personaje îndrăgite precum Cochețica, Rufus, Șoricelul, Broscoiul și Șoricica.

Turneul se va desfășura după următorul program:
Palatul de Cultură „Petru și Ion Aldea-Teodorovici” din Leova – 17.04.2024 – ora 16.00
Palatul Raional de Cultură „Nicolae Lupov” din Rezina – 18.04.2024 – ora 16.00
Palatul de Cultură al municipiului Ungheni – 19.04.2024 – ora 16.00
Casa de Cultură din Cimișlia – 20.04.2024 – ora 16.00

„Cutiuța Muzicală” a devenit un fenomen cultural, cu peste.500.000 de copii vândute, 10 albume și sute de cântece, având la bază voci celebre din România – precum Mădălina Manole, Horia Brenciu, Loredana, Anca Țurcașiu, Dan Bittman, Silvia Dumitrescu, Sanda Ladoși, Daniela Nane, Mihaela Rădulescu sau Andreea Marin – și câștigând nenumărate premii pentru valoarea și impactul său asupra publicului.

Intrarea este liberă!