×
Meniu

Ziua Salvatorilor

Dragi salvatori,

Cu ocazia Zilei Salvatorilor, îmi face o deosebită plăcere să vă adresez cele mai calde și sincere felicitări în numele întregii comunități din orașul Rezina. Sunteți adevărați eroi care înfruntați riscuri și pericole pentru a asigura siguranța și bunăstarea locuitorilor noștri.

Munca voastră dedicată și sacrificiul personal pe care îl faceți în fiecare zi sunt demne de cel mai înalt respect și admirație. În momentele de criză și de nevoie, voi sunteți farul nostru de lumină și speranță, intervenind prompt și eficient pentru a oferi ajutor și sprijin.

Îmi exprim recunoștința profundă pentru angajamentul vostru față de serviciul public și pentru profesionalismul de care dați dovadă în exercitarea atribuțiilor voastre. Sărbătoriți cu mândrie această zi specială și știți că suntem alături de voi în fiecare moment.

Vă doresc sănătate, fericire și succes în toate acțiunile voastre viitoare. Fie ca drumul vostru să fie presărat cu realizări remarcabile și căldura recunoștinței noastre să vă însoțească mereu.

Cu cele mai bune urări,

Simion Tatarov Primarul orașului Rezina