×
Meniu

„Ziua Națională a Tineretului”

Dragi tineri din orașul Rezina, satul Ciorna, satul Boșernița și Stohnaia,

În conformitate cu prevederile Hotărîrii Guvernului nr. 552 din 07.10.1996, în Republica Moldova, în a doua duminică a lunii noiembrie este marcată „Ziua Națională a Tineretului”.

Ziua Națională a Tineretului este o sărbătoare a elanului și curajului, a căutării și descoperirilor, a realizării celor mai îndrăznețe speranțe! Toate drumurile sunt deschise pentru tinerii de astăzi. Tineretul e personificarea viitorului, toate speranțele noastre sunt legate de tineret, căci anume aceste persoane energice, pricepute, oneste, dedicate sunt capabile să ducă mai departe ștafeta generațiilor mai în vârstă.

Voi, tinerii  sunteți aceia care pot schimba și îmbunătăți viața, asigurând prosperitate țării noastre. Astăzi, mai mult ca niciodată, competența, mobilitatea, capacitatea de a lua decizii nestandarde, constructive sunt la mare căutare – calități pe care le posedă cu prisosință tineretul modern.

La mulți ani de Ziua Națională a Tineretului! La mai mult și la mai mare! Sănătate și mult noroc!

Vă dorim o viață intensă și variată, să fie loc în ea pentru toate – încredere în propriile forțe și curaj, studii și știință, odihnă și lucru, dragoste și prietenie, pasiune și perseverență! Păstrați elanul tinereții și la maturitate!

În acest context, primăria or. Rezina prezintă acţiunile dedicate Zilei naţionale a tineretului pe tot parcursul lunii curente:

  1. Concurs de desen cu tematica ”Fii inspirat! Nu te apuca de FUMAT/VAPAT!”, unde pot participa toți elevii claselor V-XII din instituțiile de învățământ din or. Rezina. Regulamentul îl gasiți anexat.
  2. Vizită la teatrul ”Satiricus” a învingătorilor de toate categoriile de vârstă la Concursul ”Cultura prin poezie și proză”, ediția 2022 din 3 instituții publice de învățământ din or. Rezina și or. Rîbnița.
  3. Discotecă pentru toții tinerii cu intrare gratis la data de 17 noiembrie 2023, cu începere la 18:00, în cadrul Palatului de cultură ”N.Lupov”, sala mică.