×
Meniu

„Descoperim Antreprenoriatul Împreună” la Rezina

Incubatorul de Afaceri Rezina va da start unui program pentru tineri „Descoperim Antreprenoriatul Împreună” care va fi implementat în perioada lunilor mai-noiembrie 2023. Scopul principal este ca participanții la program să-și dezvolte abilitățile antreprenoriale învățând despre:

  • primii pasi pentru crearea unei afaceri, identificarea ideilor, cercetarea pieței….. etc – pentru potențialii antreprenori și întreprinderi startap-uri,
  • dezvoltarea afacerii,
  • dezvoltarea companiilor care vor să-și extindă afacerea.

Programul va dura 6 luni și va cuprinde ore de teorie si ateliere practice cu suportul experților în domeniu și antreprenorilor cu experiență, inclusiv organizațiile de suport în afaceri. Rezultatele așteptate sunt dezvoltarea unei comunități de startup-uri noi adaptate la condițiile actuale a pieții.   Inițiatorii programului își propun ca un număr de cât mai multe persoane să obțină cunoștințe din domeniul antreprenoriatului având suportul necesar la etapa incipientă în dezvoltarea ideii de afaceri, pentru a spori șansele de a ajunge la crearea de start-upuri și extinderea afacerilor existente.

Lansarea programului va avea loc la 18 mai 2023, ora 10.00 în incinta Incubatorului de Afaceri din Rezina, str. Șciusev 10, sala de conferință.

Tel: de contact 069220689 – Mihai, 060207122 Timofei.