×
Meniu

23 iunie- Ziua funcționarului public

Stimați colegi,

În fiecare an, în Republica Moldova, pe data de 23 iunie este sărbătorită Ziua funcționarului public. Cu acest prilej aducem cele mai sincere felicitări lucrătorilor din serviciul public.

Instituirea acestei sărbători este o confirmare a rolului funcționarului public în realizarea celui mai important obiectiv – asigurarea unor servicii publice de calitate în interesul cetățenilor. De profesionalismul, dedicația, competența de care dați dovadă zi de zi depinde în mare parte imaginea și credibilitatea unei instituții publice. În acest sens, îmi exprim gratitudinea și aprecierea pentru entuziasmul, perseverența și efortul depus pentru a face față provocărilor de astăzi în vederea realizării proiectelor importante pentru dezvoltarea comunității și îmbunătățirea vieții cetățenilor

În numele Primăriei or.Rezina, dar și personal vă transmit sincere cuvinte de recunoștință și apreciere pentru munca depusă. Vă doresc să aveți parte de sănătate, prosperitate și  noi performanțe în tot ceea ce faceți pentru binele societății.