Serviciile nu au fost achitate. Pentru activarea paginii web,
Vă rugăm să luați legătura cu administratorul.

×
Meniu

Comisia raională Extraordinară de Sănătate Publică a examinat situația din teritoriu la COVID-19

În situația, în care, potrivit numărului de cazuri înregistrate de COVID-19, în 14 localități din raion avem nivelul de alertă Cod roșu, membrii Comisiei raionale Extraordinare de Sănătate Publică Rezina au stabilit mai multe restricții, respectarea cu strictețe a cărora ar conduce la reducerea nivelului de îmbolnăviri prin coronavirusul de tip nou.

Comisiile locale extraordinare de sănătate publică vor asigura implementarea, la nivelul teritoriului administrativ gestionat, în care este stabilit nivelul de alertă Cod roșu, a acestor măsuri, printre care este vorba despre restricționarea deplasării populației și izolarea la domiciliu; interzicerea adunărilor în masă, inclusiv de natură culturală, artistică, sportivă sau de divertismant etc.

Potrivit situației înregistrate, nivelul de alertă Cod roșu îl avem în orașul Rezina, satele Țahnăuți, Sârcova, Păpăuți, Lalova, Horodiște, Slobozia-Horodiște, Cuizăuca, Roșcana, Bușăuca, Minceni, Cinișeuți, Gordinești, Echimăuți. În satele Țareuca și Pripiceni codul de alertă este portocaliu.