×
Meniu

Ziua Internațională a Familiei

În fiecare an, pe 15 mai aniversăm Ziua Internațională a Familiei. Este o sărbătoare internațională  instituită de ONU. Sărbătoarea   Ziua Familiei accentuează  rolul ei  și  nevoia  de  integritate.

Importanța  familiei  este  de  necontestat,  întrucât  ea reprezintă  pilonul  de  bază în construcția viitorului, este  spațiul  sacru  unde  se  întâlnesc  generații  și tradiții.Familia este dragoste, respect reciproc, înțelegere și respectarea dreptului fiecăruia la  libertate, copilărie, educație sănătoasă, conviețuire și suport.

În familie se începe viața omului și tot aici se începe formarea acestuia ca și personalitate. De aceea, bunăstarea familiei și atitudinea statului fața de aceasta exprimă,  în mare măsură, gradul de dezvoltare a societății. Am  deosebită  plăcere  de  a  Vă  adresa,  cu prilejul Zilei Internationale a Familiei,  sincere  felicitări  și  urări de bine.  Vă urez familii împlinite cu copii și părinti sănătoși, realizări frumoase, pace și liniște   sufletească  tuturor.