Serviciile nu au fost achitate. Pentru activarea paginii web,
Vă rugăm să luați legătura cu administratorul.

×
Meniu

Caravana de Crăciun

Caravana de Crăciun însoțită de voluntarii din Germania a sosit și în or.Rezina încărcată cu cadouri pentru 1000 de copii din oraș.
Caravana a fost întâmpinată de către primarul orașului Rezina D-nul Simion Tatarov, împreună cu colegii au ghitat traseul caravanei prin oraș.
Primul popas a fost la I.P. Liceul Teoretic „Alexandru cel Bun” și I.P. Liceul Teoretic „Olimp”, aici voluntarii germani au înmînat cadouri și au dăruit zâmbete la peste 645 de copii elevi din clasele I-a – IV-a și clasele a IX-a.
Ulterior Caravana a ajuns și la grădinițele din oraș , grădinița nr.6 ,,Cocoșelul de Aur”,grădinița nr.5 ,,Bucuria”, grădinița nr.2 ,, Andrieș”, grădinița nr.1 ,, Leagănul Copilăriei”, grădinița din s.Ciorna. Au fost cuprinși de fericire și emoții de bucurie încă circa 350 copii.
Voluntarii germani susțin că darurile au fost colectate de către copii din Germania și că este o tradiție frumoasă ca în ajun de sărbători, să organizeze astfel de acte de benefacere pentru a dărui cît mai multe zâbete pe fețele copiilor.