Serviciile nu au fost achitate. Pentru activarea paginii web,
Vă rugăm să luați legătura cu administratorul.

×
Meniu

Ziua Independenței

Stimați concetățeni,

Grație solidarității și dorinței înverșunate a poporului nostru de a-și făuri propriul destin și de a fi stăpân pe soarta sa, anual, la data de 27 august, ne bucurăm de sărbătoarea noastră națională – Ziua Independenței.

Această sărbătoare unește poporul nostru și trezește în fiecare dintre noi sentimentul de demnitate, patriotism și respect față de propria țară, totodată, readuce în conștiința noastră sentimentul de recunoștință tuturor cetățenilor care și-au pus umărul și au contribuit la formarea Republicii Moldova ca stat independent, suveran și liber.

Ziua Independenței este o sărbătoare importantă pentru Republica Moldova, prin ea marcăm unitatea națională, esența moștenirii tradițiilor, obiceiurilor și valorilor neamului nostru lăsate de strămoși. Este important, să ne mândrim cu Țara Noastră, să ne păstrăm identitatea națională și să o transmitem din generație în generație.

Astăzi, trecem printr-un amplu proces de reforme, care au drept obiectiv dezvoltarea țării și creșterea bunăstării vieții fiecărui cetățean al Republicii Moldova.

Cu prilejul Zilei Independenței, vă adresez cele mai calde felicitări și urări de pace, stabilitate și prosperitate.