×
Meniu

Anunț

Prin prezenta, Primăria or.Rezina anunță despre lansarea procedurii de achiziție – selectarea responsabelului tehnic pentru proiectul „Construcția terenului sportiv multifuncțional din or. Rezina , str. Păcii, nr.34/1, beneficiar primăria or. Rezina, finanțat în cadrul Fondului Granturilor Mici 2020 – ediția Revitalizare Urbană, implementat de „Solidarity Fund PL în Moldova” și invită la concurs Responsabilii tehnici atestați să depună dosarul de participare la concursul de selectare a responsabilului tehnic, care va supraveghea lucrările de construcţie prevăzute de proiectul dat.

Dosarul de participare la concurs trebuie să conțină următoarele documente:

  1. Cererea de participare;
  2. Curriculum Vitae actualizat;
  3. Lista lucrărilor similare supravegheate;
  4. Certificatul de atestare tehnico-profesională și legitimaţia (copii);
  5. Certificatul de înregistrare a întreprinderii prin intermediul căreia se va semna contractul de prestare a serviciilor.
  6. Prezentarea a cel puțin două procese verbale de recepție a lucrărilor pentru obiectele supravegheate cu o valoare a lucrărilor de 1000 000 lei.
  7. Oferta de preț.

Candidatul trebuie să fie înregistrat sub o formă organizatorico-juridică sau să dispună de contract cu o persoană juridică, condiție necesară pentru achitarea serviciilor (ex. Î.I., S.R.L.).

Dosarele de participare la concursul de selectare a responsabilului tehnic se depun până pe data de 18 august 2020, ora 10:00 pe adresa : or. Rezina , str. 27 August . nr.1, bir. 301

Data: 10.08.2020.

Acest proiect este finanțat în cadrul Fondului Granturilor Mici 2020 – ediția Revitalizare Urbană, implementat de Solidarity Fund PL în Moldova, cu suportul Polish Aid, în parteneriat cu Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului al Republicii Moldova și Ministerul Fondurilor pentru Dezvoltare și Politică Regională al Republicii Polonia.”